Start Stars Hot News! Robert Pattinson zaboravio porodicu otkad je slavan

Robert Pattinson zaboravio porodicu otkad je slavan

SHARE

Britanskoj glumačkoj zvezdi očito je slava udarila u glavu. Tako je Robert Pattinson zanemario svoju porodicu od kada širom sveta obožavatelji, a još više obožavateljke, za njim vrište.

Robertova tetka Diana Nutley tvrdi kako je zvezda vampirskih filmova “Sumrak” okrenula leđa sopstvenoj porodici. Tako se više ne pojavljuje na porodičnim proslavama, ignoriše rođendane svojih bližnjih, a izostao je i s njihovog tradicionalnog porodičnog okupljanja za Božić.

“Čini se da nas je potpuno zapostavio. Zanimljivo je to kako slava utiče na ljude. Ne mogu verovati, nikada, ni za milion godina ne bih pomislila da će se tako ponašati”, povređena je Robertova tetka, koja očito jako voli komentarisati život svog slavnog nećaka. Tako je prošlog meseca medijima rekla da misli kako su Robert i njegova koleginica, Kirsten Stewart, savršen par.

“Uspeli su tako dugo kriti svoju ljubav, ali kad se mladi vole, ne mogu zauvek skrivati svoje osećaje. Želim im svu sreću sveta, mislim da su savršen ljubavni par”, kaže teta Diana.

OSTAVI KOMENTAR