96
Robert Pattinson zaboravio porodicu otkad je slavan

Robert Pattinson zaboravio porodicu otkad je slavan

96
SHARE

Britanskoj glumačkoj zvezdi očito je slava udarila u glavu. Tako je Robert Pattinson zanemario svoju porodicu od kada širom sveta obožavatelji, a još više obožavateljke, za njim vrište.

Robertova tetka Diana Nutley tvrdi kako je zvezda vampirskih filmova “Sumrak” okrenula leđa sopstvenoj porodici. Tako se više ne pojavljuje na porodičnim proslavama, ignoriše rođendane svojih bližnjih, a izostao je i s njihovog tradicionalnog porodičnog okupljanja za Božić.

“Čini se da nas je potpuno zapostavio. Zanimljivo je to kako slava utiče na ljude. Ne mogu verovati, nikada, ni za milion godina ne bih pomislila da će se tako ponašati”, povređena je Robertova tetka, koja očito jako voli komentarisati život svog slavnog nećaka. Tako je prošlog meseca medijima rekla da misli kako su Robert i njegova koleginica, Kirsten Stewart, savršen par.

“Uspeli su tako dugo kriti svoju ljubav, ali kad se mladi vole, ne mogu zauvek skrivati svoje osećaje. Želim im svu sreću sveta, mislim da su savršen ljubavni par”, kaže teta Diana.

5 KOMENTARA

  1. ti si kreten!!!ja ga wolim,i to me niko nije tjerao (hehe)odjebi,ako ga ne volish toliko onda samo napiši da ga mrziš.to je dovoljno ;)

    • VIDIS cullenka (opaljenka) kako je kad neko pise lose o nekome koga ti volis…i kad mi tebi kazemo da napises samo mrzim ga a da se ne svadjas i ne komentarises vise ti nisx…. -.-

  2. cullenka…opusti se…pusti ih da pricaju sta hoce,ne obracaj paznju…to je kultura..
    a za ovu robertovu tetku….strasno…zena je toliko dvolicna da je to bolest…pre oko godinu dana kad su krenule glasine da su rob i kris zajdeno,ona je toliko napljuvala kristen,a sad “divan su par”….uufff…..nenormalna zena….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.