450
Robert Pattinson varao Kristen Stewart pre nego što je ona prevarila njega?

Robert Pattinson varao Kristen Stewart pre nego što je ona prevarila njega?

450
SHARE

Semi-Exclusive... Robert Pattinson Shops For Groceries

Američki mediji prenose informaciju kako se Robert Pattinson još 2011. godine jako zbližio sa ćerkom režisera Davida Cronenberga, Caitlin, a dok je snimao film Cosmopolis.

wenn2994758

Radar Online prenosi kako je upavo slavi režiser upoznao Roba sa svojom ćerkom a njih dvoje navodno su kasnije viđeni kako flertuju na zabavama, dok se iza zatvorenih vrata odvijalo još mnogo toga. Isti izvor prenosi i kako u to vreme Kristen dva meseca uopšte nije posećivala Roba.U poslednje vreme, mediji su slavnog glumca povezivali sa unukom Elvisa Presleya, Rlley Keough, a mediji su ga slikali dok je ljubio jednu za sad nepoznatu plavušu.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

16 KOMENTARA

  1. Fuj,tu dize frku kad ga je kristen prevarila,a kad je on nju onda kao da se nista nije dogodilo-.-
    Njima je veza uvijek bila na rubu noh8
    Ali znate kako se kaze nije bolest sve sta boli…

  2. dada sad je kao nju rob 1. prevario mos si mislit zasto to nije bilo prije u zutom tisku i nemaa dokaza samo necija rijec malo razmislite.
    iskreno nevolim ni kristen a ni roba al opet. logika

  3. Boze koliko je jadan ovaj Robert…dramio tu zbog Kristen,a on gori od nje…strasno..pitam se da li je ikad voleo,jer je jasno da je ona njega volela.

  4. ma jeste sad odjednom on nju prvi prevario ne verujem u ovo ja mislim da je ova izmisljotina nekog izvora ako je ovo laz stvarno nije u redu ali nije u redu ni ako je on nju stvarno varao ako je ovo tacno onda njihova veza stv ne moze da opstane kad oboje varaju jedno drugo no hate 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.