252
Robert Pattinson: ”Vampiri su zanimljivi jer su seksi”

Robert Pattinson: ”Vampiri su zanimljivi jer su seksi”

252
SHARE

pat

Robert Pattinson, nesumnjivo najpopularnija muška filmska zvezda među tinejdžerkama, smatra da su vampiri neodoljivi, jer simbolizuju seksualnost, ali i nešto zabranjeno.

”Vampiri su privlačni jer su seksi. U većini filmova prikazani su kao tajanstveni i opasni zavodnici. Ljudi zapravo žele da ih ugrize vampir. Oni simbolizuju zabranjenu ljubav i iskušenje pa mislim da se tu krije tajna njihove privlačnost”, kaže Pattinson.

Pattinson je između ostalog otkrio i da ga brine sopstvena budućnost.

”Filmska industrija vas samo uvuče i ispljune. Sve se odvija neverovatnom brzinom. Jedan loš izbor i uništeni ste”, osvrnuo se 23-godišnji Britanac na okrutna načela na kojima počiva Hollywood.

Ove godine ćemo ga videti i u filmovima ”Remember Me” i ”Unbound Captives”. Po svemu sudeći, Rob zasad nema razloga brinuti se za svoju glumačku karijeru, jer mu filmskih ponuda ne manjka.

11 KOMENTARA

  1. Izvvini na kom si svetU? o.O wmpiri privlacni? xaxaxa jesu jesu a ti si pogotovo! privlacan s u picku materinu morali plocice da ti crtaju?? omg :OO taylor je 10000 puta privlacniji od tebe shvati to!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.