Start Stars Hot News! Robert Pattinson: “Uopšte nisam romantičan”

Robert Pattinson: “Uopšte nisam romantičan”

SHARE

00579267_000014

Iako svojom pojavom slama srca devojaka širom sveta, zvezda „Twilighta“ priznaje da nema baš čime da se podiči kada je u pitanju romantika u njegovom privatnom životu.

„Ne pada mi napamet niti jedna romantična stvar koju sam uradio u životu,“ izjavio je Robert Pattinson na promociji filma „New Moon“, trećeg nastavka popularne vampirske sage, u Los Angelesu.

„Nikada nisam bio toliko romantičan da nekome pevam serenadu ispod prozora – za tako nešto treba dosta hrabrosti. Kada sam imao 15 godina, stavio sam cvet u ormarić jedne devojke, zvala se Maria. Ona je mislila da iza toga stoji neko drugi jer je jedan momak iz škole tvrdio da je on to učinio, što je bilo sjajno.“

Uprkos gorenavedenim tvrdnjama, dvadesetrogodišnji glumac kaže da nema ništa protiv romantike na velikom platnu i opovrgava mišljenje da su ljubavni filmovi isključivo za pripadnice lepšeg pola.

„To bi bilo kao kada biste rekli da muškarci ne znaju da cene romantiku,“ rekao je Rob. „Gledao sam Titanic i ni u jednom trenutku nisam pomislio da je u pitanju film za žene.“

OSTAVI KOMENTAR