414
Robert Pattinson srećan što više nije samo glumac iz “Sumrak sage”

Robert Pattinson srećan što više nije samo glumac iz “Sumrak sage”

414
SHARE

Rob je u novom intervjuu sugerisao kako je srećan što više neće snimati “Twilight”, jer ga niko nije doživljavao kao ozbiljnog glumca.

null

On trenutno promoviše svoj film “Cosmopolis” a kaže kako mu je drago što se udaljava od “Sumrak sage”, ne zbog Kristen Stewart, već jer su kritičari pisali sve najgore o njemu. Upitan da li je srećan zbog toga što “Cosmopolis” dobija jako dobre ocene on je rekao: “Olakšanje je što ne pljuju po meni” i dodao: “Mnogo loših stvari je rečeno o meni.”

null

Slučajno ili ne, tek glumac je zatim govorio loše o samom “Twilightu”, rekavši da se u “Cosmopolisu” prvi put oseća kao glumac. Možda je Rob malo prestrog prema svojoj dosadašnjoj karijeri?

10 KOMENTARA

  1. Pa izvini kako da te dozivljavaju kao ozbiljnog glumca kad si se tek pokazao u ovom filmu “Sumrak saga”?ne mogu te staviti u isti kos sa npr.Dzonijem Depom…Ne postaje se ozbiljan glumac preko noci..

  2. Msm da je bi trebao da bude vise zahvalan na prilici sto je dobio da radi Sumrak sagu,jer da nije snimao taj film ne bi dobio sansu ni za taj sada.Gade mi se takvi glumci koji ne stoje iza svojih uloga.ako mu se uloga nije svidjala zasto je prihvatio

    • Bože dragi, gdje ti živiš? Prihvatio je ulogu jer su mu trebale pare, i jer mu se pružila prilika. Oduvijek je govorio da je cijela ta priča oko Sumraka bolesna, da ga fanovi plaše, i da je siguran da je priča nastala kao proizvod neke prljave fantazije one Stephanie.

      • Mozda bi trebao da zadrzi svoje misljenje za sebe,jer realno nijedan njegov film nece doziveti takav uspeh (nisam fan Twilight sage,gledala sam filmove i ok su mi).Da sam je reziser nikada ne bih angazovala glumca koji pljuje tako po svojim ulogama i filmovima,jer ako je to uradio jednom ko kaze da nece opet

  3. Pa sam je Robert jednom rekao da mu je bilo draze sto je glumio u Harry Potteru nego u Sumrak sagi. Rekao je i da nije postao glumac u Twilightu definitivno bi ga mrzeo.  Stavljajte mi minuse ali ja mislim da je Rob potpuno u pravu!

  4. upravu je sto se tice sumrak sage ..  meni je bezveze  sumrak saga .. a gledala sam jos neke njegove filmoe koji su  predobri

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.