Start Stars Hot News! Robert Pattinson ‘šokiran i razoren’ izdajom Kristen Stewart

Robert Pattinson ‘šokiran i razoren’ izdajom Kristen Stewart

SHARE

Robert Pattinson strašno je povređen saznanjem da ga je njegova devojka prevarila sa 19 godina starijim režiserom.

null

Nakon što je Us Weekly objavio da ima fotke koje dokazuju istinitost priče, Kristen je bila prinuđena da izda javno izvinjenje. Robert posle svega još uvek nema snage da se oglasi, jer je još uvek u šoku. On ne razume kako je njegova devojka mogla da ga vara i ne zna šta da radi.

“Rob je u šoku što ga je Kristen varala, apsolutno je razoren”, prenosi jedan izvor za RadarOnline. “On još uvek ne želi da bilo šta kaže pre nego što shvati šta želi da uradi. Rob je jako povređen. Nikad nije verovao da će uhvatiti u prevari.”

null

Da li će veza Roba i Kristen ipak opstati? Ako je verovati onome što je glumac rekao u aprilu za Vogue, male su šanse za to: “Ja ne volim opuštene veze. Ako odaberem da budem s nekim, to uradim jer to zaista želim. Kad sam u vezi, ja sam joj posvećen 100%”. On je tad izjavio da ne razume ljude koji varaju svoje partnere. Ako još uvek razmišlja tako, male su šanse da on Kristen ostanu zajedno.

Kristen se ipak bori da ne dođe do raskida. “Kristen radi sve što može da bi sprečila Roba da raskine s njom. Ona zna koliko je on voli i zaista veruje da će uspeti da ga ubedi kako ne treba da raskinu.”

OSTAVI KOMENTAR