100
Robert Pattinson se zbližio sa glumicom Sarah Gadon na snimanju novog filma

Robert Pattinson se zbližio sa glumicom Sarah Gadon na snimanju novog filma

100
SHARE

robert

Otkad je raskinuo sa Kristen Stewart, Robert Pattinson povezivan je sa mnogim devojkama, a poslednja u nizu je njegova koleginica Sarah Gadon, sa kojom trenutno u Torontu snima film “Maps To The Stars”.

Robert i Sarah zauzeti su na setu svog novog filma, ali i pored toga imaju vremena za druženje pošto njihovi prijatelji tvrde da između njih ima nešto više od prijateljstva. “Njih dvoje trenutno snimaju u Torontu i očigledno je da između njih postoji jaka hemija. Kad su zajedno, samo se smeškaju. Ali, oboje su veoma posvećeni poslu i vreme najčešće provode zajedno razgovarajući u ulogama i vežbajući tekst”, rekao je izvor za The Mirror i dodao:

sarah

“Sarah je pomogla Robu da izabere sjajno imanje pored vode u kojem živi tokom snimanja i oni su zajedno kad god mogu. Imaju sličnu prošlost. U teoriji, mogli bi da budu savršen par.” Izvor je rekao i da Rob ne žuri sa pronalaženjem nove devojke, tako da su on i Sarah za sada samo prijatelji, ali postoji velika šansa da to preraste u ljubav.

Izvor: Life Content

3 KOMENTARA

  1. +5 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Logmica/Perka,Ana1,Ana2,Sofy,Soxy,Nevena,Buba,Tea,Lola,Sandy,Anja,Andjela,Tay Swift,Jus Bieber,1D and Linkin Park

    ovo je nula za razliku od kris,kris i rob su lepsi par,ali ako on voli ovu onda srecno<3333333333

  2. Zar ne mgu da jednovstavno postoje musko-zenksa prijateljstava.Od kako su Rob i Kris raskinuli samo mediji pisu ako Robert ima neku prijateljicu onda odmah “izmedju njih ima hemije” “visoke su sanse da to prijateljstvo preraste u ljubav”. Dajte vise, nek idu ovi izvori do djavola.

  3. Oni su zajedno glumili i u filmu Cosmopolis. Glupo mi je sto odmah pricaju da je to vise od prijateljstva. Dosta mi je izvora i medija vise. Rob<333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.