Start Stars Hot News! Robert Pattinson priznao: Postao sam model da bih upoznavao devojke!

Robert Pattinson priznao: Postao sam model da bih upoznavao devojke!

SHARE

robert pattinson

Robert Pattinson važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na planeti, ali je glumac priznao da mu ranije nije bilo lako da započne vezu, te je odlučio da postane maneken kako bi upoznavao devojke.

Zvezda “Sumrak sage” rekao je za nemačko izdanje magazina GQ: “Bavio sam se manekenstvom da bih upoznao devojke!” Rob je počeo da zarađuje za život kao maneken kada je imao samo 12 godina, ali kaže da nije bio nešto posebno dobar u tome. “Jednostavno sam bio previše mlad. Radio sam to bez ikakvog plana za karijeru.”
Robert je i ranije govorio o svojim manekenskim počecima, pa je u intervjuu iz 2008. godine izjavio da nije bio uspešan u tome. “Kada sam počeo, bio sam prilično visok i izgledao sam kao devojka, pa sam dobijao dosta poslova, pošto je to bilo u periodu kada je androgeni izgled bio cool. Onda sam, pretpostavljam, postao previše muževan, pa više nisam dobijao poslove. Imao sam najneuspešniju manekensku karijeru”, ispričao je on.
Ipak, to ga ne sprečava da i pored uspešne filmske karijere, s vremena na vreme dobije manekenske angažmane, pa je tako nedavno proglašen za novo zaštitno lice Dior parfema za muškarce.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR