170
Robert Pattinson pokvario svoju rođendansku žurku jer nije hteo da bude u...

Robert Pattinson pokvario svoju rođendansku žurku jer nije hteo da bude u centru pažnje

170
SHARE

robert kristen

U vezi Roberta Pattinsona i Kristen Stewart ponovo ne cvetaju ruže. Par se navodno ponovo posvađao nakon što je Rob pokvario svoju rođendansku žurku koju je za njega organizovala Kristen, jer nije želeo da bude u centru pažnje.

Naime, strani mediji pišu da je Kristen isplanirala zabavan dan za Roberta, na kojem bi sa prijateljima i uz muziku proslavio svoj rođendan, ali stvari nisu išle onako kako je glumica želela. “Kristen se jako potrudila da Robov rođendan ove godine bude poseban. Pozvala je prijatelje na kušanje u bazenu i druženje tokom tog poslepodneva i večeri. Ipak, u poslednjem trenutku Rob je rekao da ne želi da se oko njegovog rođendana podiže neka velika prašina i sve otkazao, rekavši joj da će dan da provede sa svojim drugarima. To je jako iznerviralo Kristen”, otkrio je izvor i dodao: “Ona je želela da zajedno provedu njegov rođendan, pa je osetila da ju je ispalio. Napravila je tortu i sve pripremila pa joj se činilo da Rob uopšte ne ceni njen trud. On je insistirao na tome da ne želi da bude u centru pažnje”, rekao je izvor i napomenuo da ipak misli da će se slavni par pomiriti.
Glasine o propaloj rođendanskoj žurki pojavile su se nakon što je Kristen viđena kako razgovara telefonom i plače na Robov rođendan, što je sugerisalo da par nije proveo taj dan zajedno.

Izvor: Life Content

5 KOMENTARA

  1. Mogu li mediji malo da ‘olade? Da im sjasu sa ledja? Ocigledno ne, pustite ih, nek’ vode svoje zivote kako hoce!!! I ja bih se osecala ispaljenom da mi ovako nesto decko uradi, torta bi zavrsila na njemu, tuto kompleto!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.