152
Robert Pattinson piše pesmu za venčanje s Kristen Stewart?

Robert Pattinson piše pesmu za venčanje s Kristen Stewart?

152
SHARE

null

Najnovije informacije govore da je Rob konačno oprostio Kristen njenu prevaru, pa već piše i pesmu koju će joj otpevati na njihovom venčanju.

Jedan insajder prenosi za National Enquirer: “Muzika je uvek bila veliki deo njihove romanse. Kad su se prvi put upoznali, Rob je pisao Kristen non-stop. Pre oko godinu dana je prestao to da radi, ali je nakon njene prevare ponovo to počeo. Napisao je barem 12 pesama otkako se desila čitava afera. Većina njih su tužne, ali sad kad su ponovo zajedno, jednu od njih pretvara u pesmu za venčanje. Snimiće je i iznenaditi.”

FOTO: FAME
IZVOR: Life Content

10 KOMENTARA

  1. brt bas ce je iznenaditi! sm moze to da procitu u prvim novinama koje dohvati hahahaha salim se :PPP neka ih neke vencaju..lepo lepoo

  2. samo neka se vencaju mnogo ih volim stvarno je vreme da joj oprosti ! svako pravi greske. robsten forever !!!!!!!!! <333333333333333333

  3. Vi  stvarno vjerujete sve sto novinari iznesu ? Pa nmg vjerovati. Vidit cete da ce nakon 3-4 mjeseca izjaviti da je sve to bilo radi filma. Inace skontajte da su sada manje u javnosti zajedno nego inace ? ;:)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.