Start Stars Hot News! Robert Pattinson paničio zbog uloge u novom filmu

Robert Pattinson paničio zbog uloge u novom filmu

SHARE

Robert Pattinson, zvezda “Twilight” sage oduvek se bojao da reskira s biranjem uloga, ali trenutno se trudi da bude odvažniji nego što je bio dosad.

null

“Moja je životna mantra – ‘ne budi kreten’. Imao sam toliko situacija u životu u kojima sam se poneo kao kreten i zbog toga sam uvek kasnije zažalio. Jeste li videli onaj dokumentarac o Mikeu Tysonu? Onaj deo kad kaže da je porazio protivnika i pre nego što je ušao u ring – isto vam je i s glumom. Oduvek sam se plašio nekih situacija, ali s vremenom dođeš do toga da ti bude svejedno”, izjavio je Robert.

null

Odluka da bude hrabriji donela mu je ulogu milijardera u filmu “Cosmopolis”, ali priznaje kako se još uvek bori s osećajem nelagodnosti. “Bio sam prestravljen kad sam radio na ‘Cosmopolisu’. Kad sam odrađivao ljubavnu scenu skroz sam se ukočio. Devojka je bila na ‘ti’ sa skidanjem odeće, dok sam ja bio daleko od toga. Skinula je sve sa sebe, a ja sam samo sedeo i pomislio kako nemam hrabrosti. Prosto fantastično”, naglasio je ironično Pattinson.

OSTAVI KOMENTAR