205
Robert Pattinson ostavio Kristen Stewart?

Robert Pattinson ostavio Kristen Stewart?

205
SHARE

Robert Pattinson i Kristen Stewart navodno su prekinuli svoju vezu. Zvezde “Twilighta” navodno su raskinuli jer su oboje odlučili da se usredsrede na svoje samostalne filmske projekte.

Izvor blizak paru otkrio je stranim medijima razloge prekida te veze. “Oboje imaju naporne radne rasporede, a pogotovo Robert. Njihovi telefonski pozivi postajali su sve ređi i kraći”.

Viđali su se samo na setovima, a i to je bilo retko. Stoga su na kraju i prekinuli vezu. “Rob je rekao kako bi trebali da raskinu, a uprkos nekoliko suza, ostali su prijatelji. Kristen se nada pomirenju kada Robert završi rad na ovom projektu, ali zasad će biti samo prijatelji”, zaključio je izvor. Portparol šarmantnog Pattinsona odbio je da komentariše ove vesti.

10 KOMENTARA

  1. bozeeeee koji botoviiii,kako mrzim kada ovako nesto citam!!!!

    do sada su bili u vezi i raskidali po tracevima jedno 7473624650287217525 72485628824572845724 puta -.*

  2. Jooj kad mi spomenete ‘bliskog prijatelja’ i ‘izvor blizak paru’ koji je to izjavio , dodje mi da povratim.. Ako oni to ne objave , ja ne verujem u to -.- 

  3. I da jeste i da nije šta ja imam od toga? -.- 
    Inače,Kristen ionako nije za Roba.On je isuviše lijep x)

  4. divan su par,i krivo mi je ako su stv raskinuli,al ako nisu,da bog da neko prebio onog koji je pokrenuo ovu laz! :DD Robert-the best!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.