Start Stars Hot News! Robert Pattinson odbio ulogu u “50 nijansi sive” zbog Kristen Stewart?

Robert Pattinson odbio ulogu u “50 nijansi sive” zbog Kristen Stewart?

SHARE

Coachella Music Festival Day 2

Šuškalo se da je Robert Pattinson bio glavni kandidat za filmsku adaptaciju romana “Pedeset nijansi sive”, ali je umesto njega izabran irski glumac Jamie Dornan, koji je dobio ulogu Christiana Greya, zbog čega su mnogi Robovi fanovi ostali razočarani. Ako je verovati glasinama, za to je glavni krivac njegova bivša devojka Kristen Stewart.

Robu je navodno ponuđena ova uloga, ali ju je on odbio zbog drugih poslovnih obaveza, a neki tvrde da je pravi razlog to što nije želeo da se upusti u novi filmski serijal nakon “Twilighta”. Ipak, pojavile su se i nove glasine u vezi sa pravim razlogom zašto je Rob odbio ovu ulogu, a koje sugerišu da ga je zapravo Kristen savetovala da tako postupi. Portal Yahoo omg! piše da nakon što je slavnom glumcu ponuđena uloga, on je bio veoma zainteresovan, ali je potom razgovarao sa svojom bivšom o tome, koja mu je rekla šta misli, zbog čega je on odustao od angažmana.
“Kristen mu je rekla da bi taj film za njega značio propast. I dalje ga prati uloga u ‘Twiligtu’ i svi ga poistovećuju sa tom ulogom, a ‘Pedeset nijansi sive’ bi doneo još goru stvar za njegovu karijeru. Rekla mu je da u kreativnom smislu, to ne bi trebalo da uradi, ali ako je reč o slavi i novcu, onda treba da prihvati. Dodala je da treba da napravi izbor između to dvoje, ali ga je upozorila da će ta odluka obeležiti njegovu karijeru”, tvrdi izvor.
Iako su njih dvoje raskinuli još u maju, nakon problema u vezi koji su usledili zbog Kristenine afere sa Rupertom Sandersom, izvori tvrde da su njih dvoje i dalje u veoma bliskim odnosima i da se stalno savetuju.
“Oni su dobri prijatelji i i dalje se oslanjaju jedno na drugo i svakodnevno razgovaraju. Rob se divi Kristen i da mu je ona rekla da prihvati ulogu on bi promenio svoj raspored kako bi to mogao da postigne.”
Odbivši ovu ulogu i prihvativši Kristenin savet on se čak usprotivio i svom menadžmentu, koji ga je savetovao da bi trebalo da glumi u filmu.

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR