Start Stars Hot News! Robert Pattinson o odnosu sa Kristen Stewart: Nisam zabrinut

Robert Pattinson o odnosu sa Kristen Stewart: Nisam zabrinut

SHARE

rob

Za Roberta Pattinsona ovo je bila veoma uzbudljiva godina: pored zanimljivih događaja na poslovnom planu, promenio se i njegov emotivni status kada je raskinuo dugogodišnju vezu sa Kristen Stewart. Ipak, slavni glumac trudi se da bude opušten i kaže da ne brine zbog toga.

Robert i Kristen raskinuli su u maju, nekoliko meseci pošto je prokazan poslednji film iz “Twilight” serijala koji ih je oboje proslavio. U razgovoru za “Harper’s Bazaar”, Rob kaže da se mnogo toga izdešavalo u njegovom životu: “Da, gomilu stvari mi se desilo u isto vreme, a ja neću da brinem toliko. Pretpostavljam da se takve stvari jednostavno dese. Pored toga, kupio sam i kuću, pa sam morao i time da se pozabavim”, kaže britanski glumac.
On je dodao da se više ne oseća kao mlada zvezda, pošto je primetio da izgleda dosta starije u njegovoj novoj reklami za Dior parfem, u kojoj se pojavio zajedno sa prelepom francuskom manekenkom Camille Rowe, te rekao da je i sam učestvovao u kreativnom osmišljavanju kampanje. “Od početka sam govorio da želim da reklama bude puna fizičkih kontakata. Radio sam dosta filmova gde su svi ukočeni. Gledao sam scene i misli kako sada izgledam starije. Uvek sam bio svestan svog izgleda i toga da pomalo izgledam kao dete, pa da zbog toga nisam uverljiv, pa sam hteo da snimim nešto muževno, a ovo je bila sjajna prilika za to”, ispričao je Rob.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR