Start Stars Hot News! Robert Pattinson: Nisam toliko seksi kao Brad Pitt!

Robert Pattinson: Nisam toliko seksi kao Brad Pitt!

SHARE

Mladi glumac za kojim je poludeo ceo Hollywood uporno tvrdi kako i dalje čvrsto stoji s obe noge na zemlji jer je samo običan dečko kojem slava nije udarila u glavu. No, kako je interes suprotnog pola za glumca iz vampirske sage “Sumrak” ogroman, Rob se boji da bi ga “upecati” mogla neka dama koja samo želi priču o zvezdi prodati medijima.

“Uvek se bojim da žene sa mnom žele izlaziti samo zato što sam slavan, a posle će otrčati prvom tračerskom časopisu”, požalio se glumac. “Dovoljno mi je teško što znam kako nikada neću moći ispuniti očekivanja, pa nisam ni upola takav kakav su mi imidž napravili mediji. Uopšte ne mislim da sam neki frajer, ali gde god se pojavim, žene vrište i padaju u nesvest. To stvarno ne razumem, pa nisam baš toliko seksi kao Brad Pitt”, rekao je 23-godišnji glumac koji je navodno u vezi sa svojom partnerkom iz “Sumraka” Kirsten Stewart.

Ako je verovati poslednjim glasinama, Rob je ipak odlučio iskoristiti svoj status superseksi zvezde za malo zabave i akcije. Jedan američki časopis tvrdi kako je Pattinson nedavno prevario Kirsten sa zvezdom serije “Gossip Girl” Leighton Meester. Robert je navodno proveo noć u njenom stanu te se ujutro išunjao iz zgrade i odvezao automobilom koji ga je čekao.

OSTAVI KOMENTAR