Start Stars Hot News! Robert Pattinson na londonskoj premijeri filma grlio Emilie De Ravin umesto Kristen...

Robert Pattinson na londonskoj premijeri filma grlio Emilie De Ravin umesto Kristen Stewart

SHARE

London je bio pod opsadnim stanjem zahvaljujući gomilama tinejdžerki koje su pohrlile baciti pogled izbliza na Roberta Pattinsona. Vrišteći su pozdravile svog idola na premijeri njegovog novog filma “Remember Me”. Najupornije od obožavateljki kampovale su na trgu Leicester od prethodne večeri kako bi zauzele što bolju poziciju za fotkanje i hvatanje autograma.

Pattinson, koji se proslavio ulogom u vampirskim filmovima “Sumrak”, na premijeri se pojavio bez svoje devojke i koleginice-vampirice Kristen Stewart koja u javnosti ne voli da se pokazuje kao deo slavnog para. Glumac kaže kako se još uvek nije naviknuo na histeriju obožavatelja, no sinoć je ipak spremno pozirao i delio autograme.

Na crvenom tepihu Pattinson je pozirao s kolegicom iz “Remember Me”, australijskom glumicom Emilie De Ravin, s kojom se u filmu u jednoj sceni “povatao” pod tušem. U filmu Pattinson glumi studenta Tylera koji se udaljio od svog oca Charlesa (Pierce Brosnan) nakon samoubistva njegovog brata. Privuče ga Ally (De Ravin) koja ima previše zaštitničkog oca Neila (Chris Cooper).

OSTAVI KOMENTAR