283
Robert Pattinson: ”Kristen i ja nismo u vezi!”

Robert Pattinson: ”Kristen i ja nismo u vezi!”

283
SHARE

SIPAUSA30048532_000041

Priča o tome da su Robert i Kristen u vezi nikako da prestane. Pattinson je izjavio, po ko zna koji put (zašto li mu niko ne veruje…?) da nije romantično povezan sa Kristen.

”Potpuno je svejedno šta piše u tabloidima”, rekao je Pattinson. ”U jednom momentu smo bili na različitim krajevima Amerike, a u novinama je pisalo da smo bili na tajnom sastanku. To je apsurdno.”
Pattinson kaže da su njih dvoje jako dobri prijatelji i da misli da je ona jedna od najboljih glumica danas.

”Mislim da je jako osvežavajuće što na nju cela ova ‘Twilight’ stvar uopšte ne fascinira toliko”, priznaje na kraju Rob.

13 KOMENTARA

  1. Sto puta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ovako, “sumrak” (” twilight”) je jedna fantasticna prica , koja je potekla od ruke jednog fantasticnog pisca.. to je stefani majer, (ovo je na srpskom, pa valjda je dobro napisano.. ako neko zna da nije neka me ispravi..) e sada,, dovoljno je ako vec komentarisete da komentarisete likove te price.. sada sto se tice glumaca ipak je ta teme dosadnija pa necu puno komentarisati.. u pravu je onaj ko koze da ga bas briga za to da li su rob i kriss zajedno i verovatno nikada necete znati, jer tabloidi to ne znaju a to je verovatno zbog toga sto ti glumci ne zele da milioni ljudi znaju za to ,,zato zaboravite…sada ne znam ko je bolji od koga od njih dvoje samo mogu da prokomentarisem.. robert mi izgleda mnogo dobro, drag je i mio tako mi sebar se .. sto se tice kriss deluje mi poprilicno OK.. tako mi bar deluje i njen izgled mi se dopada a i njena licnost… trebate procitati sva cetiri dela knjige jer su jako dobre.. i filmovi mi se jako dopadaju.. ekipa je super ali ako je pitanje KRISS ili ROB… uvek i zauvek ce biti ROB… jer ipak… ja sam zensko.. koliko god kriss bila OK:……… POZZ

  3. Taylor je lepsi od Roba…puno…xD OBOZAVAM TWILIGHT, i JACOBA…tako da hejteri twilighta mozete da palite odavde…(pogotovo milicajonas i grenday girl) xD

    lep su par Rob i Kris…nek budu zajedno..x.D -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.