Start Stars Hot News! Robert Pattinson je potomak grofa Drakule te daleki rođak prinčeva Williama i...

Robert Pattinson je potomak grofa Drakule te daleki rođak prinčeva Williama i Harryja

SHARE

Robert Pattinson daleki je potomak legendarnog grofa Vlada Drakule s kojim je povezan preko britanske kraljevske porodice, s kojom je takođe u rodu. Glumac koji igra lik vampira Edwarda u sagi “Sumrak” krvno je povezan s grofom Drakulom koji je inspirisao Brama Stokera da napiše roman o najpoznatijem vampiru svih vremena.

Stranica specijalizovana za genealogiju, Ancestry.com, utvrdila je da lepuškasti glumac ima rodbinske veze s britanskom kraljevskom porodicom koja se istorijski povezuje sa zloglasnim transilvanijskim vladarom. “Praćenje Pattinsonove porodice sve do Vlada nije bilo lako”, rekla je Anastasia Tyler, genealoginja koja radi za stranicu Ancestry.com. “Bez ikakvih mitova ili magije, možemo reći da su plava krv i vampiri sastavni deo Pattinsonovog života”, smatra Anastasia.

Britanski je glumac navodno daleki rođak princa Williama i princa Harryja preko očeve strane. Stručnjaci pretpostavljaju da je povezan sa porodicom Pickering koja je živela u severnoj Engleskoj početkom 16. veka. Njhovi su pak preci povezani s transilvanijskim grofom, poznatim po svojim sadističkim metodama ubijanja i mučenja. Nije poznato kako je Robert Pattinson reagovao na ove informacije o svom poreklu, ali sigurno je da će mu to pomoći kako bi ulogu zaljubljenog vampira odigrao što uverljivije.

OSTAVI KOMENTAR