319
Robert Pattinson imao velike probleme s boksericama na snimanju “Twilighta”

Robert Pattinson imao velike probleme s boksericama na snimanju “Twilighta”

319
SHARE

Glumac Robert Pattinson gostovao je u emisiji Ellen DeGeneres. Ona ga je nagovorila da gledaocima ispriča sve o njegovoj problematici donjeg rublja jer dele isti problem.

Tada je Robert ispričao kako je tokom snimanja poslednjeg dela sage “Twilight” imao neverovatnih problema s boksericama dok je snimao.

“Snimao sam `Twilight` i imao samo još jedan par gaća koje mi je Ellen poklonila. Taman smo snimali dugu scenu velike tuče i iz nekog razloga, ne znam da li je to zbog mog krivog oblika tela ili imam predugačka leđa, ali moja stražnjica je stalno ispadala izvan pantalona do te mere da su producenti u jednom trenutku nazvali mog agenta i upitali ga šta smeram jer im se to nimalo ne sviđa”, izjavio je Robert.

29 KOMENTARA

  1. @like-a-dream
    Mislim,nisam samo orijentisana na ta dva žanra,volim nekad da čujem i neke dance,elektro pesme,ali ovo su mi omiljeni žanrovi! ♥
    @smoki
    Pa ako je 95. god. koliko ima godina? -.-

  2. @Pametna,ajooj da potpuno sam zaboravila da je ona negde napisala koje je godište,možda nisam videla,možda sam videla pa sam je slučajno to pitala :D Šta ceš,svakome se desi! Možeš i ti da me zoveš Ana,ako želiš? Koji su ti omiljeni predmeti u školi? Pozz

  3. Ne,ali sam zato isla iz srpskog,fizike,biologije,… Moj drug je isao iz istorije i prosao na republicko (!) i ja kad sam videla te testove zamalo se nisam onesvestila! Mislim,bili su uzasno teski!..

  4. Ja sam odlican djak (5,00) naravnoo..Neki me zovu streberom,ali ih ja kuliram potpuno.Mislim bolje biti streber nego jedinicar jel tako? 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.