364
Robert Pattinson i ove godine proglašen najseksi muškarcem na svetu

Robert Pattinson i ove godine proglašen najseksi muškarcem na svetu

364
SHARE

Robert Pattinson je najseksi muškarac po izboru čitalaca Glamoura i to već drugu godinu za redom. Rob je osvojio prvo mesto, ali u tesnoj trci sa kolegama glumcima iz filmske vampirske sage “Sumrak”. Prvi za petama mu je Taylor Lautner, a među prvih pet su i “vampiri” Kellan Lutz i Xavier Samuel.

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

“Žene očigledno jako privlače vampiri i to zbog elementa opasnosti koji se s njima pojavljuje. Oni su istinski loši momci, a žene se uvek trude da ukrote zveri”, rekla je urednica Glamoura Charlotte Duck. U sastavljanju liste svojim glasovima je učestvovalo je više od 50 hiljada čitalaca, a konačni rezultat iznenadio je mnoge jer su mnoge privlačne zvezde pale sa svojih ranijih pozicija koje su godinama držale. Tako je David Beckham sa 4. pao na 21. mesto, George Clooney ove je godine tek 35, dok su Leonardo Di Caprio, Keanu Reeves i Jude Law potpuno nestali sa popisa.

Image Hosting by imagefra.me

89 KOMENTARA

  1. Izvinite sto cu ovo reci,ali meni su ovo dvoje iz Twilighta ili kako god,odvratni.Najlepsi mi je Torres,podrazumeva se,ali sa ove liste to je Juse Law. Svidja mi se u filmu Enemy At The Gates,ili “Neprijatelj pred vratima”.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.