173
Robert Pattinson i Kristen Stewart u javnosti izmenjivali strastvene poljupce

Robert Pattinson i Kristen Stewart u javnosti izmenjivali strastvene poljupce

173
SHARE

Robert Pattinson i Kristen Stewart u Kanadi su se prepustili emocijama na javnom mestu pa ih je jedan fotograf uhvatio kako se strastveno ljube. To je prvi put da su glumci, koji nikada nisu javno priznali svoju vezu, uhvaćeni “na delu”. Do sada su ih obožavaoci u izmenjivanju nežnosti mogli videti samo u filmskoj vampirskoj sagi “Sumrak”, u kojoj igraju glavne uloge.

Kristen je trenutno u Kanadi na snimanju svog novog filma “On The Road”, a Robert je pre nekoliko dana posetio. U Montrealu se dobro provode i, na veliku radost svih fanova, uopšte ne skrivaju. Tako je Rob nakon jednog večernjeg izlaska po lokalnim klubovima, spremno pozirao zajedno sa oduševljenom obožavateljkom.

O slavnom paru nedavno su počele kružiti glasine kako nameravaju da se povuku iz Hollywooda i da se koncentrišu više na svoju vezu, koja trpi zbog njihovih brojnih obveza. “Kristen je predložila da se prebace na pozorišne daske i filmove nezavisne produkcije. Oboje su talentovani glumci koje industrija ceni, a uprkos ulogama u visokobudžetnim produkcijama, uspeli su da održe kredibilitet”, otkrio je jedan izvor.

19 KOMENTARA

  1. hoti izvinjavam ti se još jednom,zbog vređanja…veruj mi kajem se zbog svega

  2. e Vlado esi se ti potpiso u moje ime …………bate meni nisi nista skrivio….ali jbt mojne pricas kako mrzim Eminema. …..i ti volis Miley I ja Em-A……………i gotova prica…..bate ako ti je do svadje stalo ok………….ali stvarno nisam taj tip……….`~

  3. KLARA I TEBI SE IZVINJVAM:.DA JA SAM SE POTPISAO U TVOJE IME PRE 3 DANA:::KAJEM SE ZBOG TOGA I IZVINI

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.