Start Stars Hot News! Robert Pattinson i Kristen Stewart priznali Opri da su u vezi?

Robert Pattinson i Kristen Stewart priznali Opri da su u vezi?

SHARE

Niko ne laže slavnoj Opri, pa tako to nisu mogli niti Robert Pattinson i Kristen Stewart. Iako je javna tajna da su kolege iz filmske vampirske sage “Sumrak” i privatno u vezi, oni to još nikada nisu potvrdili, no Oprah ih je nagovorila da joj kažu istinu. Glumci su voditeljki potvrdili svoju vezu na snimanju njenog showa, ali i iza kamere, tvrdi jedan izvor koji je deo Oprine produkcijske ekipe.

Mladi par dogovorio se s voditeljkom da ih na snimanju neće pritiskati da priznaju vezu ako njoj lično, iza pozornice, otkriju jesu li zajedno ili ne. Rob i Kristen pristali su na takav dogovor, pa je Oprah zadovoljila svoju znatiželju iako nije u emisiji dobila ekskluzivno priznanje.

“Naravno, znali su da će ih u studiju na snimanju morati ispitati o ljubavnom statusu. Zato su se unapred dogovorili kako Oprah neće biti prezahtevna pred kamerom ako njoj iza pozornice pojasne svoju vezu, pa su joj priznali kako su sto posto u vezi”, tvrdi izvor koji radi za Opru.

Tako su glumci u emisiji na njima neugodno pitanje odgovorili šaleći se, no Oprah je saznala pravu istinu. Emisija će biti prikazana 13. maja, a u njoj su gostovali i Dakota Fanning i Taylor Lautner, koji su takođe deo glumačke ekipe iz vampirskog nastavka “Eclipse”.

OSTAVI KOMENTAR