Start Stars Hot News! Robert Pattinson i Kristen Stewart ponovo na ivici raskida?

Robert Pattinson i Kristen Stewart ponovo na ivici raskida?

SHARE

robert kristen

Četiri godine duga veza Roberta Pattinsona i Kristen Stewart ponovo je u krizi, ako je verovati izvorima koji tvrde da par opet prolazi kroz težak period.

Pre nekoliko dana slavna glumica viđena je kako kroz suze razgovara telefonom dok je stajala ispred prijateljicine kuće u Los Anđelesu, i to na Robov rođendan, što je podstaklo glasine da par nije proveo ovaj važan dan zajedno. Sada izvori bliski paru tvrde da u njihovoj burnoj vezi ponovo ne cvetaju ruže. “Oni su i dalje zajedno, ali trenutno imaju neke poteškoće. Biće sve u redu. Ne mislim da će raskinuti, veloma su zaljubljeni jedno u drugo. Ovo je samo još jedna mala prepreka”, rekao je izvor za E! News.
Slavni par nije viđen zajedno više od nedelju dana. Robert je u prošlog petka bio na jednoj žurki u Los Anđelesu, ali od tada nije ponovo viđen zajedno. Sudeći po glasinama, Kristen i Rob se sve više udaljavaju jedno od drugog. “On dosta vremena provodi u društvu svojih prijatelja, a i Kristen sa svojim drugaricama. Trenutno izgleda da vode potpuno drugačije živote, dugo se nisu videli”, dodao je izvor.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR