270
Robert Pattinson glumi u nastavku “Igara gladi”?

Robert Pattinson glumi u nastavku “Igara gladi”?

270
SHARE

Glumac koji se proslavio “Sumrak sagom” mogao bi vrlo lako da tumači Finnicka Odair u nastavku “Igara gladi” pod nazivom “Catching Fire”.

null

Britanski glumac nedavno je govorio o tome kako je “Twilight” histerija gotova i da došlo vreme za “Igre gladi”. Filmska kompanija Lionsgate vrlo je zainteresovana da Rob tumači Odaira, koji je u knjizi opisan kao neverovatno zgodan i važi za jednog od najmlađih pobednika Igara gladi. Ipak, Pattinson nije jedini kandidat za ovu ulogu, pa se osim njega pominju još Zac Efron, Chace Crawford i Kellan Lutz.

FOTO: SIPA

16 KOMENTARA

  1. Hahahhahahahahha, ne! Definitivno ne! I sumnjam da je i jedan od ovih glumaca nije u užem izboru, a fanovi bi poludili kad bi neko od njih dobio ulogu. Vjerujem da će uzeti nekoga manje poznatog. Koliko ja znam fanovi se mahom zalažu da Finnicka glumi ili Grant Gustin(koji je i sam zainteresovan za ulogu) ili Garrett Hedlund. Ja sam lično za Granta jer je on baš onakav kakvog sam ja zamišljala Finncika.

  2. BRAVO NEMAS POJMAAAAAAAAAAAAAA LJUDI IMA 5 GLUMACA OD KOJIH NI JEDAN NIJE PRETERANO POZNAT I IZMEDJU NJIH CE SE BIRATI OSTALI SU SAMO PRICCE JEDAN OD TIH PETORO JE ONAJ IZ “IM NUMBER FOUR”  I ROBB SIGURNO NECE BITIIIII

  3. Kad vec pomenuste onog iz I’m Number Four…ne bih imao nista protiv da Alex Pettyfer dobije ulogu,on makar zna da glumi…..sve samo ne glupi Robert Patison koji stvarno nema pojma da glumi….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.