1058
Robert Pattinson: “Edward Cullen je ružan!”

Robert Pattinson: “Edward Cullen je ružan!”

1058
SHARE

Glumac Robert Pattinson, koji je u serijalu filmova “Sumrak” ovekovečio glavnog vampira Edwarda Cullena misli kako je njegov lik ružan.

“Iritantna stvar kod Edwarda je to što ga njegovi obožavaoci smatraju savršenim. Mislio sam da ga odglumim takvog kakav je, ali onda su mi fanovi nametnuli to da mora biti savršen. Mislim da nikad nisam pogledao vampirski film u kojem su vampiri atraktivni. Na kraju filma uvek izgledaju puno gore nego na početku. Edward je isto tako ružan i pun mana kao i svi ostali ljudi, ali i kao svi vampiri”, zaključio je Robert.

12 KOMENTARA

  1. Slažem se sa Robertom -Edward je ružaaaaaaaaan!
    Ja ne znam šta ženska populacija vidi u njemu, on meni na svakoj slici izgleda k’o da se predozirao. :/

  2. ovo je bio samo nacin da kaze da je robet ruzan. i robert je ruzan., a i edward. ja sam ga (edwarda)http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.thehunkies.com/wp-content/uploads/ben-barnes-1.jpg&imgrefurl=http://www.thehunkies.com/ben-barnes/&h=595&w=450&sz=43&tbnid=XLPsJYWS2uDu5M:&tbnh=90&tbnw=68&prev=/search%3Fq%3Dben%2Bbarnes%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=ben+barnes&docid=9M5PZJ8IWfx8XM&hl=en&sa=X&ei=dizOTqeqGoTdsgaQ_a3WDA&ved=0CDgQ9QEwAg&dur=1141 zamisljala kao bena barnesa ovo je ben barnes. meni bi on bio savrsen za tu ulogu ili barem neko drugi. a i kirsten je ruzna jedino mi je taylor simpatican

  3. Nije isto,jeste da ga glumi ali u filmu je fotosopiran,nsakinkan itd i mnogooo je ljepsi u filmu..mada svakako meni je on savrsen! :D

  4. Ljudii Vii Niste normal edvard je rober robert je taj edvard on je glumio edvarda sa svojim licem to je bio 2008 edvard je bio mnogo lepse nego sad ali prosli su godine i wremena ?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.