142
Robert Pattinson donosi konačnu odluku: Veridba ili raskid?

Robert Pattinson donosi konačnu odluku: Veridba ili raskid?

142
SHARE

null

Ako je za verovati novim izveštajima, Robert ozbiljno razmišlja o tome treba li da ostane sa Kristen a svoju odluku saopštiće joj do Dana zaljubljenih.

“Rob planira da preskoči većinu ceremonija i provede januar fokusirajući se na svoju vezu”, prenosi jedan izvor za Now magazin. “Postavio je Dan zaljubljenih kao rok kad bi trebao da odluči želi da ostane u vezi. Ili će zaprositi devojku ili će odlučiti da raskine s njom.” Kristen je inače pristala da igra u nastavku filma “Snežana i lovac” na čijem snimanju je imala aferu s režiserom Rupertom Sandersom. Ipak, potvrđeno je da on neće biti angažovan na ovom filmu.

FOTO: FAME
IZVOR: Life Content

8 KOMENTARA

  1. Lazni raskid i tajna veridba xD

  2. Kako ne mozete da shvatite da oni NISU SAVRSEN PAR! Kristen njega ne voli i on je jedini koji se trudi! Cak iako se vencaju, taj brak nece trajati vise od godinu, dve zato sto Rob nikada nece imati poverenja u nju.

  3. Veridba : jer su savrseni zajedno, jer su uspeli da prebrode sve krize u vezi i sada su zajedno i treba da ostanu zajedno imaju podrsku fanova koji ih vole i ucinice pravu stvar ako napokon stanu na ludi kamen ipak sve je na njima <3333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.