Start Stars Hot News! Robert Pattinson će glumiti sina Angeline Jolie?

Robert Pattinson će glumiti sina Angeline Jolie?

SHARE

Robert Pattinson mogao bi uskoro postati filmski sin Angeline Jolie. Jolie je navodno o tome već razgovarala s mladim glumcem. Majku i sina trebali bi zaigrati u filmu “Unforgiven” Clinta Eastwooda. Film će prikazati ženu koja pokušava da se asimilije u društvo nakon što odsluži petnaest godina u zatvoru zbog ubistva dva policajca.

Tragedija se dogodi nakon što policajci pokušaju njenu porodicu da isele iz farme na kojoj žive. Nakon petnaest godina ona se nada da će moći da započne tih i miran život i da se pomiri sa sestrom. Ali, to joj neće ići za rukom jer joj se sinovi ubijenih policajaca žele osvetiti. Jedan od osvetoljubivih madića trebao bi biti Robert Pattinson, a njegova majka lepa Angelina.

Iako još ništa nije potvrđeno, američki mediji odmah su povukli paralerlu i dosetili se da je Robert prošle godine neke savete dobio od Brada Pitta. Brad mu je otkrio kako da sačuva svoju privatnost te mu otkrio jedan od hotela u New Yorku, gde može uživati u samoći sa svojom navodnom devojkom Kristen Stewart.

Mladi Robert nedavno je izjavio kako mu odgovara naporan raspored snimanja filmova jer u svojim glumačkim počecima nije radio ništa. “Želim i dalje da radim koliko radim sada. Sviđa mi se to što stalno radim jer sam pre ‘Twilighta’ proveo jako malo vremena radeći išta”, otkrio je Robert.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR