Start Stars Hot News! Robert Pattinson boji se obaveza, njegova veza s Kristen Stewart na klimavim...

Robert Pattinson boji se obaveza, njegova veza s Kristen Stewart na klimavim nogama

SHARE

Glumac Robert Pattinson boji se obaveze te je zbog toga njegova veza sa Kristen Stewart na klimavim nogama. Naime, glumica bi želela da Robert i ona počnu da žive zajedno, ali on to trenutno nikako ne želi.

“Ona i Robert su pričali o zajedničkom useljenju dok je njihova veza još bila tajna. No, kad je to nedavno spomenula, on je okrenuo temu i nije bio sklon toj odluci”, izjavila je prijateljica 19-godišnje glumice. Nadodala je da se Kristen želi i venčati i imati decu, no mladi Robert nije spreman na to. “On se uznemiri svaki put kad Kristen počne pričati o obavezama i to je uzrokovalo neke velike svađe među njima”, komentarisala je prijateljica.

Devojka je nadodala da je mladi glumac nezreo te misli da je velika filmska zvezda koja radi sve što želi, ali, prema njihovom mišljenju, Kristen zaslužuje bolje. “Neki od nas pitaju se da li on uopšte ima ozbiljne namere sa Kristen. Čini se da on drži sve svoje opcije otvorene. Ako ne odraste i ne uozbilji se, njihova veza nema budućnost”, zaključila je ona.

OSTAVI KOMENTAR