148
Robert Pattinson boji se obaveza, njegova veza s Kristen Stewart na klimavim...

Robert Pattinson boji se obaveza, njegova veza s Kristen Stewart na klimavim nogama

148
SHARE

Glumac Robert Pattinson boji se obaveze te je zbog toga njegova veza sa Kristen Stewart na klimavim nogama. Naime, glumica bi želela da Robert i ona počnu da žive zajedno, ali on to trenutno nikako ne želi.

“Ona i Robert su pričali o zajedničkom useljenju dok je njihova veza još bila tajna. No, kad je to nedavno spomenula, on je okrenuo temu i nije bio sklon toj odluci”, izjavila je prijateljica 19-godišnje glumice. Nadodala je da se Kristen želi i venčati i imati decu, no mladi Robert nije spreman na to. “On se uznemiri svaki put kad Kristen počne pričati o obavezama i to je uzrokovalo neke velike svađe među njima”, komentarisala je prijateljica.

Devojka je nadodala da je mladi glumac nezreo te misli da je velika filmska zvezda koja radi sve što želi, ali, prema njihovom mišljenju, Kristen zaslužuje bolje. “Neki od nas pitaju se da li on uopšte ima ozbiljne namere sa Kristen. Čini se da on drži sve svoje opcije otvorene. Ako ne odraste i ne uozbilji se, njihova veza nema budućnost”, zaključila je ona.

4 KOMENTARA

  1. smarate sa owim!sad objavljuhete da su raskinuli,sad da su konačno priznali da su zajedno,sad im je odjednom veza na klimavim nogama….pfff kako je owo samo jadno!

  2. Pa mislim da ova vi6e nema smisla ali u nekom slu4aju i Kris je u pravu ali mislim da Rob stravhuje ili moda ima neko predose4je ali ipak toje samo mala kriza i oni opet 4e biti zajedno ali i oni su na “po4etak” vezo otkako su priznali u javnosti da su zajedno mislim da Rob i nije sve jedno <3

  3. swasta….samo sto su priznali odmah kao raskidaju ili sta vec….gluposti…sta jos necet da kazete…a bas su slatki….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.