Start Stars Hot News! Robert i Kristen intimnom večerom proslavili premijeru ”New Moon-a”

Robert i Kristen intimnom večerom proslavili premijeru ”New Moon-a”

SHARE

00588892_000009

Dok je ekipa sa seta ”New Moon-a” bila na službenom partiju nakon premijere u Njujorku, zvezde filma Robert Pattinson i Kristen Stewart su se iskrali kako bi prikazivanje filma proslavili u intimnijem okruženju.

Vest se proširila po kuloarima nakon premijere drugog filma sage ”Twilight”, održanoj u petak. Neki tabloidi tvrde da par nije bio sam, već su večeri prisustvovali i njihovi roditelji, a zaljubljeni su se golupčići za stolom držali za ruke.

Robert i Kristen su nakon večere otišli sami u obilazak klubova i navodno su se držali za ruke. Britanski glumac je imao baseball kapu, nadajući se da neće biti primećen. Mladi su glumci neprestano šaputali jedno drugom u uvo i smejali se. Svedoci kažu kako je u jednom trenutku Kristen počela rukom milovati Roberta po leđima.

U brojnim intervjuima koje su poslednjih nedelja davali, protagonisti ”Twilight-a” nisu hteli potvrditi svoju vezu, već su samo neprestano isticali koliko im pitanja o tome idu na živce. Robert koji je proglašen najseksipilnijim vampirom po izboru časopisa People, rekao je da ga sva ta pažnja čini “paranoičnim” te se divi svojoj koleginici Kristen što se dobro nosi sa slavom.

OSTAVI KOMENTAR