799
Robert i Kristen intimnom večerom proslavili premijeru ”New Moon-a”

Robert i Kristen intimnom večerom proslavili premijeru ”New Moon-a”

799
SHARE

00588892_000009

Dok je ekipa sa seta ”New Moon-a” bila na službenom partiju nakon premijere u Njujorku, zvezde filma Robert Pattinson i Kristen Stewart su se iskrali kako bi prikazivanje filma proslavili u intimnijem okruženju.

Vest se proširila po kuloarima nakon premijere drugog filma sage ”Twilight”, održanoj u petak. Neki tabloidi tvrde da par nije bio sam, već su večeri prisustvovali i njihovi roditelji, a zaljubljeni su se golupčići za stolom držali za ruke.

Robert i Kristen su nakon večere otišli sami u obilazak klubova i navodno su se držali za ruke. Britanski glumac je imao baseball kapu, nadajući se da neće biti primećen. Mladi su glumci neprestano šaputali jedno drugom u uvo i smejali se. Svedoci kažu kako je u jednom trenutku Kristen počela rukom milovati Roberta po leđima.

U brojnim intervjuima koje su poslednjih nedelja davali, protagonisti ”Twilight-a” nisu hteli potvrditi svoju vezu, već su samo neprestano isticali koliko im pitanja o tome idu na živce. Robert koji je proglašen najseksipilnijim vampirom po izboru časopisa People, rekao je da ga sva ta pažnja čini “paranoičnim” te se divi svojoj koleginici Kristen što se dobro nosi sa slavom.

178 KOMENTARA

 1. Eh, drage moje, ne znam ko je ovde poceo prvi da se svadja!!!
  a ti jasper fan pa zar si toliko glupa????
  pa jel ime nikola musko ili zensko??????????????????????????!!
  A ti nikola sta se mesas?!!?!?!
  A???

 2. E koje ste vi debilke(Nina i Marija)……ako mislite da ste pametne varate se drage moje,zalim slucaj.Kad je Bog bacao pamet,vas dve ste ocigledno imale kisobrane!!!

 3. samo da obawestim neke:shta mislite zashto bi Robert dobio priliku da procita MS da bi se bolje uziweo u ulogu ako se ne radi o tome da je to swe ispocetka samo kroz Edwardowu perspektiwu?????!!!!!To znaju swi koji su kupili br.koji je izashao 31.12.2009…Ko ne zna neka proweri….sada je i naucno dokazano da smo jasper fan,anchi,ja i ne znam ko josh dobro upuceni u pricu…a ostali slepci mogu da nam se sagnu!!!!!! :P

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.