175
Robbie Williams sad hvali One Direction: “Biće moćni kao Spice Girls”

Robbie Williams sad hvali One Direction: “Biće moćni kao Spice Girls”

175
SHARE

null

Robbie smatra da je pred bendom fenomenalna budućnost, jer je odnos između Harryja, Zayna, Louisa, Liama i Nialla zaista sjajan.

U razgovoru za časopis Metro, Robbie je otkrio: “Znate da zajedno imaju priličnu snagu, slično kao što su imale Spice Girls. Spice Girls su osvojile svet a mislim da 1D imaju sličnu hemiju. Svi dobro izgledaju, odlično pevaju i kao petorka vrlo su moćni.” Ne tako davno, Robbie je mislio da će se među članovima benda pojaviti mržnja koja će dovesti do raspada One Directiona, ali izgleda da je sad promenio mišljenje!

null

On je posebno govorio i o Harryju Stylesu ističući da je on pravi magnet za devojke. “Mislim da Harryju ne trebaju bilo kakvi saveti od mene u vezi žena. On je magnet kakvog nikad nisam video. Ja nisam bio takav sa 18 godina, to mi se nije desilo. Baš je rođen pod srećnom zvezdom, zar ne? Izgleda da se strava zabavlja.”

FOTO: FAME

14 KOMENTARA

  1. daa, vratite stari bravo rs. ovde je sve tako mabacano i neuredno, ne mogu da se snadjem. a sto je najgore cini mi se kao da objavljujete manje novosti od kada je preuredjen portal. mislim znam da mi se to samo cini, ali da li bi mogli da ga vratite nekako.. haha ja sam prsla, ali sta cu bas mi nedostaje stari bravo :”(

  2. Ovaj Robbie Williams je poceo da sere mnogo, kad moram tako da se izrazim.
    Sve boli uvo za njega, pa on te svoje izjave daje da bi skrenuo paznju na sebe, ali  ne vidi da ispada kreten.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.