Start Stars Hot News! Robbie Williams prijateljevog sina od malih nogu uči psovkama

Robbie Williams prijateljevog sina od malih nogu uči psovkama

SHARE

Pevač Robbie Williams, koji se protekle godine oženio devojkom Aydom Field pa i sam planira da postane otac, u jednom intervjuu je priznao kako 5-godišnjeg sina svog prijatelja uči da psuje.

“Ja sam se rodio u pabu i tamo sam proveo prve tri godine života. Jedna od mojih prvih reči bila je `Je*ote`, a jedna od mojih prvih rečenica bila je `Dajte mi je*eni Harvey Wallbanger koktel, molim vas`, ali tek toliko da se zna, nisam ga dobio. Danas mi moji prijatelji Johnny i Nicky Wilkes dopuštaju da čuvam njihovog malog Mickeyja. Naučio sam ga igru koja se zove `To je s*anje`. To uključuje bacanje čarape preko balkonske ograde i vikanje `To je s*anje` svaki put kad bi pala dolje. Oni nisu bili baš presrećni našom zabavom”, ispričao je Robbie.

Ipak, na svom blogu je kasnije napisao da ni sam nije siguran šta bi mislio kad bi svou djecu jednog dana čuo kako psuju. “Pitam se što će mi proći kroz glavu kada me klinci pitaju mogu li gledati `Doru `Je*enu` Istraživačicu` pa me Ayda pogleda neodobravajući”, napisao je Williams na blogu.

OSTAVI KOMENTAR