101
Robbie Williams previše mator? Britanci ne žele da puštaju njegov novi singl

Robbie Williams previše mator? Britanci ne žele da puštaju njegov novi singl

101
SHARE

Robbie Williams vratio se na scenu povratničkim singlom “Candy” ali najpopularnija britanska radio stanica “Radio 1″ ne želi da ga emituje, jer misli da mlade takva muzika ne interesuje!

null

Urednici radio stanice potpuno ignorišu Robbieja, pa ga ne puštaju čak ni van udarnih termina. Predstavnik stanice ipak kaže da nije reč o godinama. “Radio 1 ne razmišlja o godinama, već o relevantnosti. Misle da postoje izvođači koji su pogodniji za publiku od 15-29 godina.” Candy je inače prodat u 100.000 primeraka i jedan je od najbolje prodavanih singlova u Britaniji ove godine. Da li Robbie zaista zaslužuje da se ovako ponašaju prema njemu?

FOTO: FAME

8 KOMENTARA

  1. Nijedna legenda ne zasluzuje takvo ponasanje,pa ni Robbie…ko ih j**e,potpuno su nebitni…oni su samo jedna bedna radio stanica koja ce do kraja postojanja pustati ”bendove”kao sto su 1D i tako ce propasti,jer im je jedino bitno sta klinci slusaju,a to,naravno,ne.moze da se poredi sa pravom muzikom

  2. Starija muzika>Sta danas mladi slusaju…. Ja imam 15 i slusam striju muziku. Ne mjesajte mlade i retarde koji ne mogu da razumiju kompleksnije i bolje tekstove od… Pa necu sad da ih nabrajam ;)

  3. “stara” muzika je i bolja,od ove danasnje,Radio 1 je super,ali ne bi se trebali ponasati tako prema Robbieu,ali ni prema nijednom pjevacu :)

  4. To je zato sto mlade interesuje pateticna i retardirana muzka za muvanje klinki tipa:ja te volim ti si mi devojka.,koje svaki retard moze da napise.Zatupljivanje cisto…

  5. Bitch please! Candy je PRELEPA pesma. Obozavam tu pesmu! ♥♥♥ On je legenda, ne mogu ovi tek tako da ga ispale!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.