Start Stars Hot News! Robbie Williams oterao publiku s koncerta “Take That”

Robbie Williams oterao publiku s koncerta “Take That”

SHARE

Turneja grupe Take That je unapred rasprodata, ali zbog solo izvedbe Robbieja Williamsa na Vembliju deo ljudi je napustio koncert. Naime, govor ekscentričnog pevača bio je pun psovki što je šokiralo porodice koje su došle da pogledaju šou.

“Ne mogu da verujem da ste je*eno ovde. Dajte da se predstavim, ja sam Robbie je*eni Williams”, izgovorio je Robbie na pozornici i zatim glumio da mota džoint. Nakon toga je, pevajući pesmu “Rock DJ” gurnuo ruke u svoje pantalone i rekao: “Taksi za Robbieja. Voleo bih da dobijem malo lažne boje na svojim rukama i dodirnem nekoliko dojki. Želim sve da vas napalim i nateram da prokrvarite”, izjavio je Robbie.

To je šokiralo publiku, jer se povratnička turneja Take Thata promoviše kao šou za celu porodicu. “Morala sam poklopiti uši svojoj kćerki. Bilo je odvratno. Pokvario je ostatak benda, jer je tražio svu pažnju za sebe”, izjavila je jedna od žena iz publike. Iako na svakom koncertu Robbie izvali nešto slično, organizatori se za sad nisu zabrinuli, a obožavaoci i dalje pišu poruke razočaranja na zvaničnom sajtu grupe.

OSTAVI KOMENTAR