Start Stars Hot News! Robbie Williams opet pokreće solo karijeru

Robbie Williams opet pokreće solo karijeru

SHARE

Robbie Williams uskoro bi trebao da potpiše novi ugovor kojim bi ponovo pokrenuo svoju solo karijeru, samo osam meseci nakon što je postao član grupe Take That.

37-godišnji pevač dobio je primamljivu ponudu kompanije “Universal” za koju nastupa i Take That pa će krenuti da radi na solo karijeri nakon što dovrši obaveze koje ima s grupom. “Robbie je bio vrlo predan projektu Take That i ne može dočekati da ponovo krene na turneju s momcima, ali nikad nije rekao da neće više snimati svoje pesme”, kaže izvor za News of the World.

Britanski pevač odlučio je da potpiše s Universalom, umesto s EMI-jem za kojeg je 2002. godine potpisao ugovor vredan 80 miliona funti. “Za njega je važno da ima mogućnost solo karijere, jer je on jedan od najuspešnijih britanskih muzičara”, tvrdi izvor. Navodno je Robbie imao mnogo ponuda, no odlučio se upravo za ovu, jer želi da dovrši Take That projekt pa zatim počne da radi na svom albumu. Turneja Take Thata počinje u maju, a samo u prvom danu prodato je rekordnih 1,1 miliona karata.

OSTAVI KOMENTAR