333
Rob Pattinson otkačio Kristen Stewart zbog poruke u telefonu?

Rob Pattinson otkačio Kristen Stewart zbog poruke u telefonu?

333
SHARE

7097428_festival 1

Kako prenose britanski mediji, Robert Pattinson potpuno se razočarao i napustio Kristen nakon što je na njenom telefonu pronašao poruku poslatu Rupertu Sandersu, s kojim ga je prethodno varala.

“Rob je koristio njen telefon na dan kad je slavio rođendan, jer je želeo nešto da slika”, prenosi jedan izvor za časopis The Sun. “Odjednom, stigla je poruka, i to ona koju nije želeo da vidi. Samo je ustao i otišao.” Veruje se kako je to razlog zbog kojeg Kristen nije ni bila na njegovom rođendanu, iako ga je ona organizovala. “Iako ga je Kristen molila, on joj nije dozvolio da dođe na njegovu rođendansku zabavu. Strašno je ljut i uznemiren. Nje bitno koliko će ga puta ona nazvati ili poslati mu poruku, njegovi prijatelji tvrde kako je njemu svega dosta. Posle svega što se desilo i posle svog bola koji je prouzrokovala, on je besan što Kristen uopšte pokušava da ga kontaktira i tvrdi kako te poruke ne znače ništa.”

IZVOR: Life Content

16 KOMENTARA

  1. Lupajte minuse, ali ja nisam neki zaljubljenik u njihovu vezu pa da kažem da se nadam da nisu prekinuli. Realno Rob je predobar za nju i to se vdi. Nmg da vjerujem da joj je već to jednom oprostio.

    • Sta bre pricas?Pa za ovo bi trebalo da ide ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++………Ona je zlaaaaaa! xD :D

  2. It’s me, miljana, slazem se. Cak i da se ovo nije dogodilo, cak i da je napravio gresku, vise nikada nece moci da joj veruje posle svega sto mu je uradila.

  3. EmmaW-slazem se
    Meni su oni bili bas sladak par,ali Robert je previse ljubomoran,trebao je prvo da procita poruku pa da vidi o cemu se radi………

  4. @OneOfTheBelieberFamily, da li bi ti bio/bila ljubomoran/na da te decko/devojka prevari? Njegovo ponasanje je sasvim na mestu.

  5. Ne treba verovati svemu sto se procita u novinama jer su svi izvestaji zasnovani na ”bliskim prijateljima koji zele da ostanu anonimni”.Ali,sa druge strane,gde ima dima ima i vatre.Ne verujem da ce bilo ko od njih dvoje izaci u javnost sa obrazlozenjem( iskrenim) sta se dogodilo,ali mislim da bi trebalo da odrastete i prestanete da njihovu vezu posmatrate kao Edwarda i Belu i da shvatite tezinu onoga sto je ona kao realna licnost uradila i njegovu velicinu kada je pristao da joj preko svega toga predje.I opet ostao izigran.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.