306
Riti Ori se smučilo upoređivanje sa Rihannom: Mi smo potpuno drugačije!

Riti Ori se smučilo upoređivanje sa Rihannom: Mi smo potpuno drugačije!

306
SHARE

rita-ora

Iako bi upoređivanje sa Rihannom za mnoge ljude bio kompliment, Riti Ori je izgleda dosadilo da ljudi stalno ističu sličnosti između nje i njene slavne koleginice.

Obe pevačice imaju potpisane ugovore sa izdavačkom kućom Roc Nation, vole da eksperimentišu sa modom i često menjaju frizure, ali Rita priznaje da je umorna od toga što je stalno povezuju sa Rihannom. U razgovoru za The Sun, ona je izjavila: “Malo mi je muka od tih upoređivanja”, a zatim objasnila da misli da o pevačici hita “Diamonds” misli sve najbolje, ali da su one imale potpuno drugačija detinjstva. “Ona je neverovatna, ali mi smo jednostavno potpuno drugačije. Kao prvo, ja sam devojčica iz kraja iz istočnog Londona, dok je ona ostrvsko dete.”
Rita je istakla još jednu ključnu razliku između nje i Rihanne: “Ona ima mnogo bolju guzu od mene.”

rihanna

Izvor: Life Content

14 KOMENTARA

  1. ja inace nisam protiv kopiranja ali malo je na početku rita ora pretjerivala čak je i iste tweetove opjavljivala ko rihanna ali oke volim ih obje

  2. OBAVEŠTENJE: Sajt je u petak premešten na novu lokaciju, što je dovelo do izvesnih problema koje još osećate. Neki komentari koje ste ostavljali u četvrtak uveče (verovatno posle 22h) su nestali baš zbog premeštanja na novu lokaciju, naravno da vam nisu brisanje. Vaše pravo je da se dopisujete i razmenjuje komentare koliko god želite, naravno da vam to nećemo braniti.

    Što se tiče problema s komentarima – napišite nam sad i ovde šta vas tačno muči – prenećemo i odmah ćemo krenuti s rešavanjem. Izvinite zbog svih neprijatnosti, ali brzo će biti rešene :)

  3. a hoce,izvinjavam se,ali ja vas nista ne rzumem…ko je promenio lokaciju i zasto??

  4. i mi se nadamo :) :) :) ipak ste vi najbolji sajt..i ovde sam upoznala najdraze ljude!! :) :) :) iako ste me banovali…ali ok,umem da budem bezobrazna!! :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.