207
Rita Ora predstavila spot za pesmu “How We Do (Party)”

Rita Ora predstavila spot za pesmu “How We Do (Party)”

207
SHARE

21-godišnja devojka rođena u Prištini predstavila je na YouTubeu novi video gde je možemo videti kako se zabavlja na ulicama Njujorka.

[youtube dOOxlVUC08Q]

Britanka je već sad deo Jay-Zjeve izdavačke kuće Roc Nation label a već smo imali prilike da je vidimo u spotu “R.I.P.” gde je udružila snage sa reperom Tinie Tempahom. Koliko ima poverenja u nju, Jay-Z je nagovestio izjavom kako bi Rita mogla da dostigne Rihannu. “Mislim da se više nikad neće pojaviti jedna Rihanna. Ipak, mislim da me Jay-Z definitivno vidi kao nekog ko može da bude popularan kao ona”, rekla je mlada devojka.

FOTO: SIPA

20 KOMENTARA

    • @chg,smoki je ovde :D aaaaa..koliko se dugo nismo čule.. znala sam ja da je sa Kosova,1999 se preselila u London :) Pozz ♥

  1. Sjajno(ona,muzika,energija koju šalje,sama pesma..ma perfect :D)!Ne vidim zašto je svi porede sa Rijanom..Cura ima svoj stil,glas,ističe se po muzici (nikako skandalima i glupim izjavama),slatka je i pre svega TRUDI SE!Jedino što je njoj i Rijani isto,je da su u muzičkoj industriji štićenice Džej Zija (za Rijanu nisam sigurna da je sad s njim u producentskoj kući,ali znam da je bila) I sve što imam da poručim hejterima je:VI ĆETE TEK DA ČUJETE ZA RITU ORU! :) 
    P.s.Ala sam se raspisala.. Pozz za sve :D

  2. @Princeza,Rita Ora nije šiptarka (nema potrebe da je nazivaš tako)!Ona je cura koja je poreklom iz Prištine (Kosovo),a u London se doselila 1999. godine zbog rata.Počela je da peva 2008. godine,a pre toga je glumila u filmu:Spivs (2004), uloga Rosanne :) Prvi debitanski singl bio joj je “Where’s Your Love” (2008),a posle je otkrio Džej Zi i učinio je još popularnijom. 
    P.s. Moram da navedem i da ona nije samo pevačica,ona je glumica i sama piše i komponuje neke svoje pesme,tako da ne vidim zašto je pljuješ.Kada se ti uzdigneš tako visoko javi se! Pozz ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.