125
Rita Ora ne želi u klan Kardashian: Tvrdi da joj Rob Kardashian...

Rita Ora ne želi u klan Kardashian: Tvrdi da joj Rob Kardashian nije dečko

125
SHARE

Rita Ora je bezbroj puta povezivana sa rijaliti zvezdom ali sad kaže da nema dečka i ne može da ga ima jer je previše zauzeta svojom karijerom.

null

Govoreći za američki Glamour ove nedelje, Rita je rekla: “On je sjajan prijatelj. Ali jedina veza koju sad imam je ona sa autobusom za turneje.” Ona dodaje i kako je povučena osoba, kao id a muzička industrija to neće promeniti. “Ušla sam u ovu industriju kao plavuša sa crvenim usnama i napustiću je kao plavuša sa crvenim usnama. Upamtite moje reči.”

null

21-godišnja devojka otkrila je i šta joj je zaista najvažnije: “Briga me za slavu dok god je moj album na policama i vas čini nasmejanim”. Sviđa nam se ta filozofija!

FOTO: SIPA

8 KOMENTARA

  1. Jedva cekam album O.R.A,a sto se tice Rite hvala bogu sto nije sa njim,zasluzuje ona dosta bolje nego od klana Kardashianovih,nadam se da nece krenuti u vezu sa Robom Kardashianom kao sto se Kanye upleo s Kim….Zelim joj da pronedje nekog bas za nju :D !!!

  2. ne bih da zvucim zlo ali ona je sa kosova ,a kad se rodila kosovo je bilo srbija sto znaci da … znate vec albanci rekla je da se r odila na kosovu a tad je to bila srbija

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.