Start Stars Hot News! Rita Ora: Moj novi album izazvaće haos

Rita Ora: Moj novi album izazvaće haos

SHARE

rita

Rita Ora odlučila je da otkrije neke detalje o njenom predstojećem drugom albumu, kojim će pokušati da ponovi uspeh njenog debitantskog izdanja, kojim je prošle godine osvojila vrhove top lista.

Pevačica je otkrila da planira da bude mnogo iskrenija u novim pesmama i da će njima izazvati pravu pometnju. Rita je trenutno do ušiju zaljubljena u škotskog producenta i DJ-a Calvina Harrisa, dok je prošle godine imala burnu vezu sa Robom Kardashianom, pa su se mnogi zapitali da li će u novim pesmama da otkrije nešto o njihovom neslavnom raskidu.
“Definitivno ću pokušati da izazovem haos. Moje samopouzdanje je poraslo tokom prethodne tri godine. Jedva čekam da na ovom albumu budem iskrenija po pitanju mog ljubavnog života, stvari koje volim i ljudi sa kojima želim da sarađujem”, rekla je ona za Capital FM.
Rita, koja je potpisala ugovor sa izdavačkom kućom Jay-Zija, Roc Nation, kaže da će album biti objavljen kasnije ove godine, i da se nada da će na njemu sarađivati sa nekim poznatim imenima, uključujući i samog Jay-Zija.
“Ima mnogo hip-hop legendi sa kojima bih volela da sarađujem na ovom albumu”, rekla je ona. Pre nekoliko dana, pevačica je izjavila da bi volela da radi sa Madonnom i da bi to za nju bilo ostvarenje svih snova.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR