120
Rita Ora “izmislila” da joj je “Call My Name” ponuđen pre nego...

Rita Ora “izmislila” da joj je “Call My Name” ponuđen pre nego Cheryl Cole

120
SHARE

Calvin Harris koji nam je najpoznatiji po saradnji s Rihannom na pesmi “We Found Love” tvrdi da nema nikakve istine u tvrdnjama Rite Ore.

null

Kao što smo ranije pisali, Ora je u jednom intervjuu rekla: “Čula sam Call My Name dosta ranije, jer mi je ponuđena. Odbila sam je. Sviđa mi se pesma ali ne želim da je pevam jer nije za mene. Ne želim da pređem u dens vode kao što druge pop zvezde rade. Više volim da imam sopstveni zvuk i radim stvari kako ja hoću.”

null

Ipak, Haris je na svom Twitteru rekao kako u Ritinim tvrdnjama nema istine: “Za zapisnik, Call My Name nije ponuđen Riti Ori…to je izmislila, ne znam zašto.” U međuvremenu, oglasila se i Rita Ora koja sad tvrdi da su u stvari mediji izvrnuli njene izjave.

7 KOMENTARA

  1. Ja mislim da joj ta pesma ionako ne bi pristajala…Neka ona nastavi da radi pesme kao R.I.P. i How We Do…odgovaraju joj i super su….

    Call My Name pristaje Cheryl 100% i to je njena najbolja pesma do sada…

  2. A “Hot Right Now” nema taj nazovimo dens ritam! Ma ne. 
    Call My Name pristaje Cheryl i slazem se sa vama, ali ona imap ima boljih pjesama poput Parachute, 3 Words itd. Ali ipak nema svako isto misljenje!
     

  3. ne razumem zasto bi Rita to izmislila,glupost.Rita Ora i Cheryl su moje omiljene pevacice i svaka ima svoj stil koji im pristaje

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.