249
Rita Ora i Calvin Harris: “Raskid je neizbežan”

Rita Ora i Calvin Harris: “Raskid je neizbežan”

249
SHARE

rita calvin

Iako su u poslednje vreme nerazdvojni, Rita Ora i Calvin Harris prema predviđanjima njihovih prijatelja, neće još dugo izdržati zajedno.

Iako slavni par izgleda srećno i zaljubljeno na fotografijama koje redovno objavljuju putem društvenih mreža, njihovi prijatelji smatraju da je samo pitanje vremena kada će raskinuti. “Oboje imaju mnogo obaveza, pa se njihovi životi ne podudaraju onoliko koliko bi oni voleli. Calvin živi u Las Vegasu i dosta radi na Ibici, dok je Rita u Londonu i često putuje u Los Anđeles”, otkrio je izvor za magazin Heat. On je rekao i da se Rita i Calvin sukobljavaju i oko toga kako da provode vreme zajedno. “Ona je uvek spremna za izlazak, dok je on želi da više vremena provode sami kod kuće. Naporno mu je njeno prijateljstvo sa Carom Deevingne i ta ekipa je malo previše za njega. Kada se devojke okupe, nema mesta za njega.”

Izvor: Life Content

11 KOMENTARA

  1. E place mi se…Sta cu ja ako raskinu.Mislim ovo je samo glasina.Ne moras bas sve da prenosis @Bravo.

  2. “A i njoj se svidja drugi” to ste zaboravili da napomenete? o.O
    Uglavnom,raskinuli ili ne,samo da ona ne zavrsi sa Harryem jer ako se to desi….pa,samo cu reci da smo mi,directioneri spremni na sve ;) i nesmatraj te ovo pretnjom jer nije ;) 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.