245
Riskantno: Christina Milian poljubila Justina Biebera i postavila fotku na Twitter

Riskantno: Christina Milian poljubila Justina Biebera i postavila fotku na Twitter

245
SHARE

Christina Milian naletela je nedavno na svog mlađanog kolegu, Justina Biebera.

Oboje su snimali epizodne uloge u serije CSI. Uprkos razvodu, Milian nije izgubila samopouzdanje pa je odmah pohitala mladom Justinu u zagrljaj. Ukrala mu je, kako je sama rekla, poljubac u obraz. “Upravo sam ukrala poljubac Justina Biebera. Devojke, nemojte se ljutiti, gospodo nemojte mrzeti”, napisala je Christina na Twitter.

U svom zavodničkom fahu, Bieber je odgovorio “Ti ništa ne trebaš krasti ;)”. Putem istog servisa, Milian je izvestila kako Bieber i ona ne rade na istoj epizodi serije. Mora se priznati da je Christina prilično hrabra što je izašla s ovim priznanjem. Naime, Selena Gomez i Kim Kardashian već su zbog Biebera primale preteće poruke od njegovih ljubomornih obožavateljki.

13 KOMENTARA

 1. Evo,već predviđam naslov u novinama:
  ‚‚Obožavateljke Justina Biebera kidnapovale Christinu Milian,i prete da će je ubiti,navodno jer ga je poljubila,i tu sliku stavila u javnost”.
  Ha,ha…

 2. @Pametna moram da prekopiram tvoj komm zato sto se slazem se sa tobom! 
  Evo,već predviđam naslov u novinama:‚‚Obožavateljke Justina Biebera kidnapovale Christinu Milian,i prete da će je ubiti,navodno jer ga je poljubila,i tu sliku stavila u javnost”.Ha,ha… 
  Poozzz ♥♥♥

 3. Ovo joj je bila velika greska…
  Sad ce odmah da reaguje onaj nenormalni i zaludjeni (a to je najveci dio) Justinovih obozavteljki… :D

 4. +4 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1malla ♥ torresicu, smoki girls, alisu, megan, chocolate girl, sandru, ninu, amy lee and $Biebzzz :)

  xD i sad sledi reakcija opsednutih fanova :D jadan beebs, mogu da zamislim kako mu je :D

 5. HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.