Start Stars Hot News! Rimejk “Prljavog plesa” stiže na leto 2013. godine

Rimejk “Prljavog plesa” stiže na leto 2013. godine

SHARE

Rimejk kultnog “Prljavog plesa” u bioskopima će se početi prikazivati od 26. jula 2013. godine, izvestio je studio Lionsgate Films. Da se snima rimejk objavljeno je još u avgustu ove godine, a glumačka postava zvanično još uvek nije odabrana.

Snimanje rimejka “blagoslovila” je i Jennifer Grey, koja je zajedno s preminulom glumačkom zvezdom Patrickom Swayzeom glumila u originalnom filmu. Grey je kazala kako je “jako uzbuđena” zbog rimejka, a snimanje podržava i Swayzeova udovica Lisa Niemi.

Rediteljske palice se dohvatio Kenny Ortega, koji je radio plesnu koreografiju za originalni film i koji je poznat po režiji filma “High School Musical”. Prema ranijim pisanjima u američkim medijima, Justin Timberlake i Emma Stone mogli bi biti glavni akteri rimejka kultnog filma. Postoji i lista ostalih potencijalnih glumaca, a za glavnu mušku ulogu konkurišu još i Chris Hemsworth, Derek Hough, Zac Efron, Ed Westwick, Taylor Lautner, Kellan Lutz, Robert Pattinson, Justin Bieber, Daniel Radcliff i Chace Crawford. Na listi glavnih glumica nalaze se Lea Michele, Emma Roberts, Selena Gomez, Ellen Page, Ashley Greene, Vanessa Hudgens, Mila Kunis, Miley Cyrus, Dakota Fanning, Elizabeth Olsen, Kristen Stewart i Emma Watson.

Ko bi bio zaista idealan par za Prljavi ples?

OSTAVI KOMENTAR