224
Rihannini prijatelji tvrde: “Uvek će voleti Chrisa, ali prestara je za njegove...

Rihannini prijatelji tvrde: “Uvek će voleti Chrisa, ali prestara je za njegove igrice”

224
SHARE

rihanna

Prošlo je već skoro mesec dana otkad su Rihanna i Chris Brown ponovo raskinuli, a i dalje se priča o njihovoj burnoj romansi. Novi izvori tvrde da pevačica i dalje voli svog bivšeg dečka, ali da je zrelija od njega.

Chris, koji se navodno pomirio sa svojom bivšom devojkom, manekenkom Karrueche Tran, navodno nije bio ozbiljan sa Rihannom, te je ona odlučila da je najbolje da raskinu. “Rihanna je umorna od igrica koje on igra i postaje previše stara da bi dopustila da se zeza sa njom, ona nema vremena za to. Dosadile su joj nezrele veze, ali što se tiče osećanja, ona ga i dalje voli”, rekao je pevačicin prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.
On je u izjavil za HollywoodLife dodao “Ne želi više da bude povređena i zna da zaslužuje bolje. Kraj priče.”. Izvor kaže i da Rihanna sada želi muškarca koji će joj pružati podrušku i poštovanje. “Sada mora da se koncentriše na turneju i da ne brine o toj budali. Ona će biti dobro.”

Izvor: Life Content

10 KOMENTARA

    • Zar nisi ti njen fan? Samim tim sa si fan, treba da postujes njena osjecanja! Mozda se i pomire, tad ces pisati kako ti je milo i ovo i ono, budi covek!

  1. znc strasno, kako je zajebava…nije cooL :/ btw zar vec mesec dana???omg! ako vreme ide tim tempom, brzo ce raspust :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.