Start Stars Hot News! Rihannin novi ruž rasprodao se za pola sata!

Rihannin novi ruž rasprodao se za pola sata!

SHARE

Ruž za usne u crvenoj nijansi koji je popularna Rihanna kreirala u saradnji sa poznatom kozmetičkom kućom MAC rasprodat je samo tri sata nakon što je stavljen u prodaju.

Ruž za usne bilo je moguće kupiti online i u prodavnicama, i to je prvi proizvod iz njene kolekcije “Diamonds” koji je dostupan kupcima. Ruž nosi ime RiRi woo, i predstavlja varijantu popularnog Ruby woo ruža, koji je takođe u crvenoj nijansi, ali je Rihannin nešto tamniji i ima urezanu reč “RiRi”. Dvadesetpetogodišnja pevačica presrećna je zbog ovih vesti i odmah ih je podelila sa svojim fanovima putem Twittera, dodajući da će sledeća pošiljka ruža biti dostupna u junu.
Kada je objavljeno da će lepotica sa Barbadosa sarađivati sa kompanijom MAC, ona je izjavila da se konsultovala sa drugaricama kako bi stvorila savršenu nijansu.
– Bilo mi je teško da stvorim crveni ruž koji će nadmašiti Ruby woo, jer on odgovara svakom tenu. Kada sam izabrala nijansu, ispribala sam je na svim svojim prijateljicama kako bih bila sigurna da svima odgovara.” Ona je objasnila i zašto je odlučila da se upusti u posao sa MAC-om. “Kreativnost je nešto što volim, i što mogu da izrazim na različite načine: kroz svoju šminku, svoje oblačenje…. Oni su mi pomogli da se izrazim kao umetnica. Koristim MAC na turnejama toliko dugo pa mi je to prirodno odgovaralo.
Sa ovom kozmetičkom kompanijom ranije su sarađivale zvezde poput Lady Gage, Rickyja Martina, Hayley Williams iz grupe Paramore i Nicki Minaj.
Pored rasprodatog ruža, Rihanna ima još razloga za slavlje ovog vikenda, pošto njen dečko Chris Brown danas proslavlja svoj 25. rođendan.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR