171
Rihanni se dopada singl The Wanteda, “Walks Like Rihanna”

Rihanni se dopada singl The Wanteda, “Walks Like Rihanna”

171
SHARE

The Wanted at Heathrow Airport (USA & OZ ONLY)

Nazvati pesmu po jednoj od najpopularnijih pevačica sveta bio je veliki rizik za The Wanted, ali momcima iz ovog bojbenda sad je mnogo lakše, s obzirom da se Rihanni ova numera dopada!

Govoreći za MTV, Tom Parker iz The Wanteda je rekao: “Sreli smo njenog menadžera u Njujorku a ona je rekako kako se pesma sviđa i njemu i Rihanni. Tako nešto je uvek dobar znak, jer ako se njoj pesma ne bi svidela, bili bismo u prilično lošoj poziciji.”

cu

Ipak, najbitnije za The Wanteda jeste da su ponovo kompletni, jer im se Nathan Sykes u nedelju pridružio na sceni. “Nedostajao nam je. Dva meseca smo pregurali kao četvorka. Sad moramo manje da radimo jer je Natham vrlo intenzivan na vokalima, što je kul za nas ostale”, poručuje Max George.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

28 KOMENTARA

  1. A bre jel vam lepo rece devojka da je bila namera reditelja spota da bude parodija???  Citate li vi prethodne komentare??? Inace, meni se pesma svidja, simpaticna je i zarazna, a i spot nije los, mada kao sto kazete imaju oni i boljih pesama. Last to know, Lie to me itd…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.