745
Rihanna:”Kada me Chris pretukao, oslobodila sam se”

Rihanna:”Kada me Chris pretukao, oslobodila sam se”

745
SHARE

Nakon što je Chris Brown 2009. godine pretukao pevačicu i devojku Rihannu, završio je na sudu.

Iako je pevačica pokušavala da spreči objavljivanje njenih fotografija u unakaženom stanju, slike su procurele na internet. Chrisa je sud kaznio, a i dobio je zabranu približavanja.

Nedavno je ona tražila od suda da ukine tu zabranu jer je ona sve te događaje ostavila iza sebe i čvrsto veruje da se nikad više neće ponoviti. U jednom intervjuu tokom nedelje priznala je i kako je zapravo taj nemili događaj od nje učinio bolju muzičarku i spisateljicu.

“To me na neki način veoma oslobodilo. Mogla sam da uđem u intimni svet pomoću svoje muzike. Iako sam počela pričati priče pesmama, te priče zapravo su postale intimne i lične”, izjavila je. Dodala je i kako joj je to pomoglo da shvati kako je svet puno veće mesto nego što je mislila.

“Trebalo mi je to u životu. Da mogu reći `Odjebi` i da naučim kako da držim svoju glavu visoko i kad je najgora situacija”, rekla je Rihanna.

11 KOMENTARA

  1. @bar heart
    ko te sta pita? imam prava da mislim sta hocu -.-” gledano SAMO i iskljucivo sa profesionalne strane (ignorisem privatni zivot) chris je daleeeeeeeeeeeeeeeeko talentovaniji i ima bolje pesme…i najlepsi glas :p a bas me briga sta je bilo u proslosti, nece se ceo zivot kajati zbog jedne greske -.-

    • dobri su oboje ali u ovom slucaju je kris ispao bednik mislim da sve devojke treba da je podrze a ne da je provociraju svaka cas rihanni jer se nije povukla nego nastavila dalje

  2. bas je slatka…Cris mi je odbojan otkad je ono uradio Riri,ali ga ne mrzim…kad mu je ona oprostila,sto ne bismo i mi? ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.