Start Stars Hot News! Rihanna zvanično potvrdila da joj je Chris Brown dečko!

Rihanna zvanično potvrdila da joj je Chris Brown dečko!

SHARE

 photo 309909_591450334205583_614995696_n_zpsed4d7191.jpg

Rihanna je trpela kritike sa svih strana nakon što smo ponovo počeli da je viđamo sa Chrisom Brownom, a sad je konačno i sama priznala da su njih dvoje u vezi.

RiRi je uradila intervju za časopis Rollingstone gde je vrlo otvoreno govorila o svom odnosu sa starim-novim dečkom.

 photo rihanna0298_zpsa14a48f2.jpg

Govoreći o Chrisovom ponašanju u prošlosti, pevačica kaže da se njemu više neće ponavljati takve greške. “On nema pravo na grešku, to nije opcija. Ne mogu da kažem da će sad sve biti savršeno. Znam da je on zbog svega užasnut. Sad su stvari drugačije. Više se ne svađamo i cenimo jedno drugo. Znamo gde se trenutno nalazimo i ne želimo to da izgubimo. Želela sam da oseti kako je to kad me izgubi, da oseti posledice toga. Kad je opet počeo da me privlači mislila sam da se Bog šali sa mnom. Ali onda sam se uozbiljila i jednostavno nisam mogla da sakrijem to što osećam.”

 photo rihanna-rollingstone-013013-_zps2f79504f.jpg

Ri ističe i da je znala kako je očekuju negativne reakcije zbog svega. “Osetila sam da mi je ipak važnije da ja budem srećna umesto da mi nečije mišljenje zasmeta zbog toga. Čak i ako je ovo greška, to je moja greška. Posle toliko godina mučenja, radije bih živela svoju istinu i trpela kritike. Mogu to da izdržim.”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR