123
Rihanna: “Želim da udaram pljuske Britney”

Rihanna: “Želim da udaram pljuske Britney”

123
SHARE

Pop superzvezda Rihanna govorila je u jednom intervjuu o svojoj saradnji s Britney Spears.

RiRi i Brit su se udružile kako bi zajedno remiksovale singl S&M, koji se sada može preslušati na internetu. Govoreći za jednu radio stanicu, Rihanna je priznala i svoje namere prema Britney. Kada su je upitali da li će njih dve uraditi spot za remiks, pevačica s Barbadosa je rekla: “Nadam se. Hoću da udarim pljuske Britney”.

Ona je zatim govorila o tome kako je došlo do njihove saradnje: “Bilo je to vrlo čudno. Britney ne voli ovakve stvari. Zbog toga je bilo neverovatno što je odlučila da bude deo pesme. Njoj se jako svidela pesma i želela je da bude deo ovoga. To stvari čini zaista, zaista posebnim, zato što sada skoro i da ne vidite dve pop zvezde da rade zajedničke pesme.”

4 KOMENTARA

  1. Bolje da su snimile nowu pesmu, negu owu wec postojecu. . . bilo bi bolje, a drugo brít meni nije za duet, jer ima specifican glas koji je sam za sebe í nekako ne ide sa ostalima. . .

  2. ja ih volim obje,ali je remix bezveze.. Britnin glas je uzasan,upropastio je pjesmu. Po meni ona nikad nije imala lijep glas,ali sad je bas ocajno :/ ali je remix ipak 1# na iTunesu! Congrets,girls! ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.