208
Rihanna želi da postane glumica

Rihanna želi da postane glumica

208
SHARE

Rihanni nije dovoljna sjajna muzička karijera već se želi okušati i u glumačkim vodama. Pevačica je otkrila kako joj je velika želja dobiti ulogu nekom filmu, a najviše je privlače komedije.

“Filmovi su zaista nešto u čemu se želim oprobati. Iako će mnoge to sigurno iznenaditi, volela bi glumiti u komediji. Volim komedije i zapravo sam pravi šaljivac tako da bi mi to bio sasvim novi svet koji bi volela upoznati”, rekla je 22-godišnja pevačica. A kada ne peva, Rihanna se raduje lenčarenju. Trenutno je usred svoje turneje “Last Girl On Earth” no jedva čeka da se vrati kući i provede nekoliko slobodnih dana u krevetu.

“Obožavam te dane kada ne postoji određeno vreme za ustajanje. Provodim ih izležavajući se i gledajući TV. To mi je kao da sam u raju. Gledam jedan film za drugim, sve serije i uživam u besposličarenju”, rekla je pevačica.

17 KOMENTARA

  1. poštedi nas te muke,molim re riri….dosta nam je shto moramo gledati tvoje neukusne lezbijske spotove i slušati tvoj isparani,promukli glas,nemoj da te josh moramo gledati takvu netalentovanu i na filmskom platnu…brrr

  2. Ona je i lepa i zgodna i talentovana i divno peva… Ali šta je devojka napravila od sebe sa ovim njenim frizurama…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.